Infertilitet Ivf och graviditet

Infertilitet och graviditet är numera en viktig fråga i en kvinnas reproduktiv fas. Fysiologiska förhållanden kan leda till hinder för en kvinna att bli gravid.

Infertilitet Pcos Akupunktur MalmöPcos men blev gravid! (Referens) Hej! Jag gick för en scanning just nu. Jag såg hjärtslag och det gör lite vicka. Tack Tian för att hjälpa våra drömmar blir verklighet! Jessica Jones.

Se vem är din akupunktör i Malmö.

Öka dina chanser att bli gravid

Akupunktur öka fertiliteten för antingen naturlig befruktning eller IVF. Akupunktur innan IVF ökar dina chanser att bli gravid med 65%, om det beror på b. a. förhöjd follikel stimulerande hormon, oregelbunden ägglossning, polycystiskt ovariesyndrom, dålig ägg kvalitet, tunn endometrium, stress eller endometrios. 

 

IVF.framgång.Akupunktur MalmöIvf Framgång!.(Referens) Ivf Framgång! "Efter flera försök med Ivf kom jag i kontakt med Akupuktur Malmö. (Södra Förstadsgatan). Här fick jag den förberedelse jag behövde och idag är min dotter 7 månader. Är så tacksam för all hjälp." Ulrica Persson.

Akupunktur hjälp till Infertilitet

Infertilitet Akupunktur befruktningAkupunktur ökar blodflödet till livmodern och äggstockarna. Det reglerar hormonnivåer och bidrar till att skapa flera folliklar. Akupunktur hjälper till att tjockna livmoderslemhinnan och minskar risken till missfall. Den har inga biverkningar och det är inte skadligt för dig eller ditt barn. Vanliga frågor här eller i USA.

Akupunktur förberedelse för Ivf, Kvinnor

Det rekommenderas att kvinnor genomgår akupunktur, kost och naturläkemedel terapi ungefär tre månader före Ivf. Dessa kommer att förbättra sina kroppsfunktioner och ökar chansen för Ivf framgång.

Behandlingens mål

Infertilitet BehandlingFörbättra äggstockarnas funktion. Detta kommer att förbättra ägg kvalitet och ger friska embryon. Vi strävar också efter att reglera östrogen och progesteron nivåer samt sänka FSH, öka livmoderfunktion och antalet folliklar.

Stärka ditt immunförsvar och minska stress. Akupunktur minskar kvinnors känslomässiga och fysiologiska trycket under IVF. En mer avslappnad kvinna kommer att uppleva mindre livmoderkontraktioner. Detta förbättrar implatation fasen och undvika missfall. Dessutom akupunktur lindrar biverkningar av läkemedel som används i förfarandet.