Infertilitet

Infertilitet, Ivf och graviditet

Infertilitet och graviditet är numera en viktig fråga i en kvinnas reproduktiv fas. Fysiologiska förhållanden kan leda till hinder för en kvinna att bli gravid, T. ex, endometrios, Pcos, låg äggreserv, stress etc.

Video: Endometriosis, Fertility and Pain.

https://youtu.be/7JuJ34Grquo
Endometriosis, Fertility and Pain.

Akupunktur öka dina chanser att bli gravid

Akupunkturbehandling ökar fertiliteten för båda naturlig befruktning och Ivf. Akupunktur innan Ivf ökar dina chanser att bli gravid med 65%, om det beror på b. a.

Akupunktur hjälp till infertilitet

Infertilitet- Lyckad - ivf- Akupunktur-Malmo
Lyckad IVF -Akupunktur-Malmö

(Referens) Ivf Framgång! “Efter flera försök med Ivf kom jag i kontakt med Akupuktur Malmö Klinik (Södra Förstadsgatan). Här fick jag den förberedelse jag behövde och idag är min dotter 7 månader. Är så tacksam för all hjälp.” Ulrica Persson.

Optimeringen av hälsotillståndet för att öka graviditetsmöjligheterna är resultatet av kinesisk akupunkturbehandlings erfarenhet vid tillämpningen på ett brett spektrum av hälsoförhållanden. Därför:

  • Akupunktur ökar blodflödet till livmodern och äggstockarna.
  • hjälper att reglera hormonnivåer och bidrar till att skapa flera folliklar.
  • bidrar till att tjockna livmoder slemhinnan och minskar risken till missfall.
  • Den har inga biverkningar och det är inte skadligt för dig eller ditt barn.
  • Vanliga frågor om infertilitet här eller i USA. 
Infertilitet Pcos behandling
Infertilitet Pcos behandling vid Akupunktur Malmö

(Referens)  Pcos. men blev gravid! “Hej! Jag gick för en scanning just nu. Jag såg hjärtslag och det gör lite vicka. Tack Tian för att hjälpa våra drömmar blir verklighet!” Jessica Jones.

Akupunktur förberedelse för Ivf, kvinnor

Det rekommenderas att kvinnor genomgår akupunktur, kost och naturläkemedel terapi ungefär tre månader före Ivf. Dessa kommer att förbättra sina kroppsfunktioner mot infertilitet och ökar chansen för Ivf framgång.

Infertilitet akupunktur behandlings mål.

  • Infertilitet Behandling Förbättra äggstockarnas funktion. Detta kommer att förbättra ägg kvalitet och ger friska embryon.
  • Vi strävar också efter att reglera östrogen och progesteron nivåer samt sänka FSH, öka livmoder funktion och antalet folliklar.
  • Stärka ditt immunförsvar och minska stress.
  • Akupunktur minskar kvinnors känslomässiga och fysiologiska trycket under IVF. En mer avslappnad kvinna kommer att uppleva mindre livmoder kontraktioner. Detta förbättrar implatation fasen och undvika missfall.
  • Dessutom akupunktur lindrar biverkningar av läkemedel som används i förfarandet.