Smärta

Smärta av alla slag behandlas framgångsrikt av Akupunktur Malmö Klinik.

Smärta? Tian Shui är expert att behandla ryggskott, nackspärr, migrän, ischias, musarm,  ländrygg, axel, höft m.m. och andra hälsotillstånd dessutom värk.

Läs alla Google-recensioner:

här hittar du Akupunktur Malmös företagsprofil.

Tian vid Akupunktur Malmö Klinik är expert att behandla de tre vanligaste orsakerna till värk.

  • 1- Dålig hållning. I vår digitala tidsålder, är det vanligt att även korrekta men långa timmar positioner leder till värk, en effekt blir vanliga värksamma områden som nacke, rygg och nedre delen av ryggen, armar och händer.
  • 2- Fysiskt arbete eller överansträngning. Tillfälligt över-ansträngning som till exempel när du flyttar kan orsaka akut värk, förutom dåligt anpassade gymnastik eller styrketräning kan också orsaka akut och ibland kronisk smärta.
  • 3- Ålder relaterade smärtor. Ålder är en relativ orsak till smärta. Åtminstone 50% av ålder relaterad smärta kommer som en kosekvens av de första två skäl, fast akupunktur hjälper att förbättra och återhämta sig från alla dessa tillstånd.

Rätt akupunktur smärtbehandling.

Tre mest effektiva akupunktur metoden för att behandla smärta är I Ching, Balans och En Nål Terapi akupunktur.

Rygg och refererad smärta.

Alla organ, nervsystemet och muskler är fast på backsidan därför värk i ryggen är ett larm system. Men ibland det signalerar att källan är någon annanstans. I så fall värk det är inte där vi känner det och ursprunget kan vara inuti i kroppen, därför detta kallas refererad smärta.

Till exempel man känner värk i magen eller nacken men den verkliga källan sätter i matstrupen. Värk som kommer från prostatan man känner ibland i nedre delen av buken eller ryggen.

Andra värk.

  • Dysfunktionella smärta. Ett exempel är IBS eller så kallade spastisk kolon. Hos personer med IBS tjocktarmen är överkänslig mot den minsta konflikt eller stress.
  • Neuropati. Detta inkluderar symtom som stickningar och domningar, som till exempel i karpaltunnelsyndrom, trauma och skador. Sjukdomar kan också orsaka tillståndet, såsom diabetes, uremia, eller undernäring.
  • Ansiktssmärta börjar vanligtvis runt ena sidan av munnen och därefter skjuter vid örat, ögat och – eller näsan på samma sida av ansiktet. Emotionell stress eller obalanser i organismen kan ibland orsaka detta tillstånd.